Retourneren

(Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave mits ongeopend en in originele staat te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om Jennoaha producten in staat van ontvangst, retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag minus verzendkosten terug op uw rekening gestort.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de Jennoaha producten met alle geleverde toebehoren, in de originele staat van ontvangst en verpakking aan Jennoaha geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via jennoahafashion@hotmail.com met daarin de reden van retour. De artikelen dienen ongedragen, ongewassen en onbeschadigd te zijn(geen vlekken op het kledingstuk, niet gedragen en gewassen, geen geuren zoals parfum op het kledingstuk zijn gespoten), ook moeten de originele labels nog in tact en bevestigd te zijn aan het item. Wij raden aan het pakket met Track en Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus verzendkosten binnen 14 dagen na het ontvangst van de ongeopend en in originele staat  verkerende op uw rekening terug storten.

Welke items mogen retour

Alleen normaal geprijsde items mogen geretourneerd worden. Sale items kunnen niet retour gestuurd of geruild worden. Deze items worden niet in behandeling genomen en ongefrankeerd teruggestuurd.

Welke items mogen niet retour

Sieraden, panty's, bikini's en overige artikelen uit de accessoires rubriek mogen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne. Stuur je toch een bestelling terug? Dan zal je de bestelling weer terugontvangen en worden de verzendkosten in rekening gebracht! 

Klachten

U dient een fabrieksfout of enig soort van mankement binnen 24 uur aan ons per mail te melden. Mocht u een later tijdstip dit melden, is er helaas geen reden tot enig soort van vergoeding. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Herroepingsformulier

U kunt via onderstaande contactformulier een herroepingsformulier aanvragen.